Καλωσήλθατε στα Studios Νικολάου!

Μόλις 300μ. από την Παραλία του Βάλτου, (φωτό) και 500μ. από το Ενετικό κάστρο, τα Studios Nikolaou Bros προσφέρoυν μοναδική θέα στη θάλασσα, τα νησιά Παξούς και Αντίπαξους καθώς και το νησί της Λευκάδας.

Τα καταλύματα διαθέτουν αυτόνομα μονόχωρα και δίχωρα διαμερίσματα σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

Περιλαμβάνουν όλα κλιματισμό, τηλεόραση, κουζίνα ή μίνι κουζίνα με τα ανάλογα σκεύη, τραπέζι για φαγητό, στεγνωτήρα μαλλιών.  Στα τραπεζάκια των χώρων, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους θαυμάζοντας τη θέα στον αιωνόβιο ελαιώνα, τον κήπο και τη θάλασσα.

Για τους πελάτες μας προσφέρεται δωρεάν Parking.

Από τα διαμερίσματα-Studios ο επισκέπτης μπορεί να προγραμματίσει τις καθημερινές του εξορμήσεις, είτε με τα πόδια είτε με το αυτοκίνητο. 

Υπάρχουν τριγύρω δεκάδες παραλίες, από τις οποίες ενδεικτικά αναφέρουμε, του Βάλτου, του Κρυονερίου (κλικ για φωτό), του Λύχνου (κλικ για φωτό), του Αγ. Γιαννάκη (κλικ για φωτό), το Σαρακίνικο (κλικ για φωτό).  Επίσης για τους φυσιολάτρες-περιπατητές υπάρχουν πολλοί αγροτικοί δρόμοι μέσα στους ελαιώνες και τα περιβόλια για πεζοπορία και για ποδήλατο βουνού.  Περπατώντας περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια μέσα από δρομάκια με γιασεμιά, λεμονιές και πολλά λουλούδια φτάνει κανείς στο κέντρο της πόλης, όπου μπορεί να επισκεφθεί το Ενετικό φρούριο, τα διάσπαρτα εκκλησάκια, το νησάκι της Παναγίας με το Γαλλικό φρούριο καθώς και το εκκλησιαστικό-ιστορικό Μουσείο της Πάργας, και στη συνέχεια για ποτό ή φαγητό σε ένα από τα πολλά καφέ ή εστιατόρια.

Για εξορμήσεις εκτός πόλεως θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την Παλιόπαργα και το κάστρο του Αλή-Πασά, το ερειπωμένο μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών, τους παραδοσιακούς οικισμούς της Ανθούσας, της Αγιάς, της Πέρδικας και των Συβότων.  Επίσης, το μυθικό ποτάμι Αχέροντα με το Νεκρομαντείο, το ιστορικό Σούλι με τις πηγές του Αχέροντα καθώς και το μαρτυρικό Ζάλογγο, την αρχαία Κασιώπη την αρχαία Νικόπολη και την πόλη της Πρέβεζας, το νησί της Λευκάδας οδικός και το μαντείο της Δωδώνης.

Ακτοπλοϊκώς μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα νησιά των Παξών και της Κέρκυρας.
Για τους λάτρες των θαλασσίων sport και του αλεξίπτωτου πλαγίας υπάρχει λύση, γι αυτούς που θέλουν να ενοικιάσουν μοτοποδήλατα, αυτοκίνητο ή βάρκα μπορούν να απευθυνθούν σε κάποιο τουριστικό γραφείο από αυτά που υπάρχουν μέσα στην πόλη και που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες.

Ώρα άφιξης: 14.00’ & Ώρα αναχώρησης: 12.00’.  Για αναχώρηση μετά τις 12.00 χρεώνεται ολόκληρη διανυκτέρευση και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μετά από συνεννόηση και μόνο εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.  Ακύρωση κρατήσεων: Θα πρέπει να υπάρχει ειδοποίηση τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την άφιξη.  Τότε η προκαταβολή θα επιστρέφεται στο 50% . Διαφορετικά η προκαταβολή δεν θα επιστρέφεται.  Οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το κατάλυμα δέχεται μόνο μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για τις κρατήσεις σας και τις πληροφορίες σας παρακαλώ επικοινωνήστε στο email: info@nikolaoubros.gr & nikolaounek@yahoo.gr καθώς και σε ένα από τούς παρακάτω αριθμούς τηλεφώνου.
τηλ. +302684032840, +302684031309, +306972557074 και +306946061273 fax: +302684031350.

 

Μέλος του:
Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. & Σ.Ι.Ε.Δ.Π. 
Με Αρ. ΜΗΤΕ 0623Κ124Κ0179201 
Του Ν.3766/09 του Ε.Ο.Τ.

car/bicycle rental

Luggage storage

Sea View

Kitchen

Air Condition

TV

Parking

Wifi